Letsgo4leds is specialist in LED verlichting en alles wat daar mee te maken heeft. Wij kunnen bijna alles leveren, werken met de beste leveranciers en eigen import. Wij geven afhankelijk van de soort lamp 3 of 5 jaar garantie op zowel de LED lamp als de montage.

Er zijn tientallen verschillende soorten LED lampen, onder staan een aantal beschreven.


LED tubes

LED TL ook wel tubes genaamd is een uitstekende vervanging voor de huidige TL verlichting. Is uw huidige armatuur nog in goede staat dat is een Led tube een prima en goedkoop alternatief. Onze led TL zijn van uitstekende kwaliteit. Wij kunnen bijna alle soorten, maten en kleuren leveren. De standaard maten zijn 120cm en 150cm in de kleuren K3000, K4000 en K6000. Maar de lengtes van 60 en 90 cm zijn ook leverbaar.


LED Panelen

Led panelen hebben een mooie en moderne uitstraling en kunnen gemakkelijk geplaatst worden in de bestaande plafons. Deze ultra platte panelen kunnen daarom uw TL armatuur compleet vervangen. De TL armatuur eruit en de Led paneel erin, zo gemakkelijk is het…


LED downlighters

Downlighters zijn in de meeste gevallende standaard vervanging voor PL lampen, de besparing is enorm, de meeste PL lampen zijn circa 40 watt en de vervangende downlighter zijn al verkijgbaar vanaf 6 watt, een enorme besapring van meer dan 70%.

Wij leveren goede kwaliteit LED Downlighters tegen zeer gunstige prijzen. In ons assortiment vindt u verschillende modellen en wattage’s LED Downlighters in de lichtkleuren 3000K, 4000K en soms in 6000K. Deze LED Downlighters zijn zeer goed toepasbaar in systeemplafond en kunnen in de meeste gevallen de PL lampen goed vervangen tegen een besparing van gemiddeld 70%.


LED Spots

LED spots en rail spots worden veelal geleverd voor de retailmarkt en zijn leverbaar in vrijwel alle soorten, meten en kleuren. Ook leverbaar zijn de ruilsport speciaal voor etalages.


LED Batten

LED Batten armaturen zijn zeer geschikt ter vervanging van bestaande TL armaturen in werkplaatsen, loodsen en parkeergarages. Ze kunnen in het geheel aan het plafond worden gehangen en zijn gemakkelijk te monteren met het mee geleverde montagemateriaal.


LED RGB CCT

LED RGB CCT is vooral bekend omdat het te veranderen is van kleur en dimbaar is. Deze LED variant is verkrijgbaar in Bulb, downlichters en panelen. Bedien uw LED lampen gemakkelijk met uw smartphone, radiografische afstandsbediening of gewoon via de normale aan/uit schakelaar. De WiFi LED lampen zijn in de RGBW (kleur + warm wit) en Dual White uitvoering verkrijgbaar. Dual white betekent dat u de kleurtemperatuur van de lamp zelf kunt instellen van 3000K warm wit tot 6000K koud wit. Met RGBW kunt u alle kleuren van de regenboog kiezen en ook nog eens Warm Wit.


LED Floodlights

LED Floodlights zijn zeer goed toepasbaar voor het uitlichten van gebouwen, hallen en objecten. Een LED Floodlight is de LED oplossing voor het vervangen van de bekende energieslurpende breedstralers en/of bouwlampen. Wanneer de huidige breedstraler vervangen wordt door de led breedstraler dan kan de besparing oplopen tot wel 80%.

Led flood ligt


LED High bay

De LED Ufo High Bay is zeer geschikt voor het gebruik van plafondhoogtes vanaf 5 meter. Daarom zijn ze uitermate geschikt om gebruikt te worden in ruimtes waar heel veel licht nodig is zoals; magazijnen, sporthallen, fabriekshallen loodsen en garages. TL verlichting is hier meestal niet toereikend voor. Daarom zijn de Ufo High Bays perfect voor deze toepassing. De LED Ufo High bay is goed te vergelijken met een energieverslindende kwikdamplamp.

Omdat de LED Ufo High Bay ter vervanging van een huidige kwikdamplamp gebruikt kan worden, kan de besparing wel oplopen tot 60% en dit zonder in te leveren op de belichting van de lamp! De UFO High Bay geeft maar liefst 120 lumen per watt, de lichtopbrengst van een 100w lamp is dus in totaal maar liefst 12000 lumen. Door de geringe hoogte is deze led High Bay UFO lamp makkelijk overal te plaatsen en aan te sluiten.


LED Bulbs

E27 LED lampen dienen als een goede vervanging van traditionele halogeen lampen. LED lampen zijn namelijk heel energiezuinig. Verkrijgbaar in de kleurtemperaturen 2700K Warm Wit, 4000K Helder Wit of hoger. Bulbs zijn standaard verkrijgbaar met E14 en E27 fitting.